25 Maj

halloj!

Tävlangar hos oss igår =) Hoppade LD och LC (90, 1 meter) Gick skit bra, men hade ett pet i 90, vilket va mitt fel. Jag tog i henne för mkt i munnen. men hon var asfiin!!
I 1 meter så hade vi också ett pet, men hon va lite trött och fick inte med sig bakbenen riktigt. 1 metern va ju derby, så vi hoppade ut på gräset också, det va skit kul! Elvi tyckte också det va kul, hon sprang på som fan, haha =) Det är min flicka det!
Så det har varit  en lyckad helg, nu är jag redo för nf o skärlunda i augusti ;P heeh

puss o kram.

Elvi<3


18 Maj

HejHej!

Tävlade ju i helgen!!
Gick skitbra!!    Lördag: I 80 så fick vi ett pet i omhoppningen, men det var mitt fel, det räckte till en andra plats =) i 90 så va vi nolla i både grunden o omhoppn. Men det var bara en placerad, så vi kom tvåa där med om vi ska tänka så :P
Söndag: Hoppade jag ju LC (1 meter)  Gick skitbra!!! Innan jag skulle gå in o hoppa började jag nästan tjuta så nervös var jag, men det gick ju strålande! Ett pet i grunden, men hon var skitfiiin o med tanke på att det var första gången vi tävlade 1 meter. Det räckte till en andra plats, så blev placerad =D   Jag har verkligen världens bästa häst! <3
 När jag kom tvåa i lördags fick jag en rosa borste :P jättesöt, o en ryggsäck. i söndags när jag kom tvåa fick jag ett vitt schabrak, som var sponsrat av shamrock o lilla hageys hemsida =) det var tryckt på sidorna. o det va jätte fint =D.
Elvi var jätte duktig hela helgen! Nu är det en vecka kvar till våra tävlingar, då jag ska hoppa LD och LC =)

puss o kram


RSS 2.0