29 Juli

Länge sen nu!
Har bara inte orkat...
Sitter på Trissans golv :P Hon håller på o små städar sitt rum.
Idag har jag haft hand om Elissa, jag red ut med Trissan o Natta =)  O ska ner till stallet snart igen för att ta hand om Elvi <3

Har varit på på Liseberg då (va dock några dagar sen x)  Va där med Mamma, Björn o Trissan =) Va kul, Trissan tvinga upp mej i Kanonen o det är jag väldigt glad att hon gjorde! Fan, va den roligaste av alla asså!!
Sen har det blivit lite hopp och dressyrträningar för Lotta, o det har gått underbart bra! För Elvi är ju somsagt den underbaraste häst o djur man kan komma! <3

Blir att sova hos Trissan inatt med tror jag =)
Så nu har jag uppdaterat er lite......

19 Juli

HejHej
sitter i sängen. Jag skulle ha duschat för länge sen.. haha x) men har inte blivit av.
Asså, nu vill jag att det ska hända ngt i mitt liv!! vill inte sitta hemma hela dagarna o sen åka till stallet på eftermiddagarna... vill göra ngt på dagarna o sen åka till stallet, inte bara varit hemma o sen åka iväg i 3 h i stallet o sen åka hem igen. Vill att det är ngn som vill hitta på ngt med mej o inte att det bara är jag som är påflugen....
O nu åker alla iväg känns det som.
Nu har jag skrivit av mej lite om mina tankar....
Menmen, får väl klara mej i sommar...
Tur att man har Elvi i alla lägen!!

16 Juli

HejHej!
Idag kommer mamma hem så ska fixa lite i lägenheten. Sen blir det stallet o rida och ta hand om Elvi och Elissa =)
Sen ska jag hämta biobiljetter för imorgon har jag dragit med mamma för att se  Harry Potter och Halvblodsprinsen :D :D
Imorgon är tanken att jag och Linnea ska ta kort på våra hästar vid rapsfält =) hoppas det blir bra men inte för varmt väder.
Hopptränade för Lotta igår, det gick bra =) det kändes att jag och Elvi inte har hoppat på en månad, Elvi var lika duktig som vanligt, men jag har hamnat ur form totalt x) hahaha. Men det är sånt man får ta, men det gick verkligen bra igår =) Så Elvi och jag ska vara stolta över oss själva ^^

Helgen det 25 el den 26 ska jag, Trissan, Mamma och Björn åka till Liseberg :D  Längtar dit.
Sen händer det nog inte så mkt mer i mitt liv denna sommar, föutom att det kommer bli träffar med konfafolket =) o stallet, men lovar att hålla er lite upptaderade x) om det finns några läsare...

kram

12 Juli

HejHej!
Sitter hos Trissan =) Har lite ont i huvudet om man säger så x) Hehe
Det va lite party här igår, va sktikul ;D blev lite mkt dricka igår om man säger så x)
Men kul  hade jag ialf!! Dansa på som fan asså!!

så idag har jag hjälpt till att städa ;) va ganska mkt att städa, men det blev ju fint sen =)

Blev inte mkt till stall idag, hade ju ont i huvudet o lite i magen, hehehe. Så jag släppte Elvi i paddocken så hon fick röra lite på sig ialf =) 

Denna vecka har jag hand om Elissa, så jag ska hålla på med henne också =)

Ska väl träffa Miranda på tisdag också <3


kram på er


9 Juli

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag :P  Kanske inte är några som är drabbade x) Hehe
Men jag har inte haft eller har ngn lust att blogga, men då undrar jag varför jag gör det xD hha. Men det är väl mest för att folk ska veta att jag lever..
Men nu vet ni det.. jag lever =)
Kram på er

3 Juli

Hej!
Idag har man jobbat för sista dagen! Om man säger så här så va det tur att man hade musik med sig idag, det va musiken som gjorde att jag orkade med idag. Tack vare Robert Pattinson och lite endra Twilight låtar som gjorde att jag orkade med <3 Så nu ska jag få lite arbete av pappa istället tex. som att måla garaget och grinden och klippa gräset osv. =) O det är typ dubbelt så mkt betalt som att plocka jordgubbar xD hahaha.
Idag har jag jobbat sen kl 5 och sen har jag lagt in bilder och musik på datorn.. sen har jag inte gjort så mkt mer, har blivit slappdag idag =) Men stallet senare idag.
Imorn ska man upp kl halv 5 o åka till Sthlm, där båten går ifrån kl halv 8. Sen kommer vi tbx till Sthlm kl 8 på kvällen, sen är det hemåt som gäller =) 
Har inte så mkt att skriva som vanligt x) hahaha.

Hejdå =)

2 Juli

Hej!
Nu har det blivit juli helt plötsligt =) Gu´va tiden går fort, det kan vara både bra och dåligt att tiden går fort..
Igår va det bad, sol och pizza med några från konfan, det va riktigt kul!
Hahah, jag sitter ute på verandan hos pappa o här är det två söta igelkottar+ att Lenny ( våran katt) sitter och spanar på dom, det ser jättesött ut!!
Idag blev det inget jobb för min del, orkade fan inte. Har så himla ont i kroppen o det går inte att beskriva med ord hur ont det gör. Men imorgon så blir det jobb + att jag får mina välbetjänta pengar =) Inte mkt pengar men ändå lite..
Så idag blev det bad med mamma och Liam, det va skönt. Jag somnade när vi låg på klippan ;P Det va så himla skönt x)
Sen blev det ut till stallet<3 red Elvi en sväng på banan, där det blev lite bommar och några skutt på ett litet kryss. vi har inte hoppat sen vi hade våra tävlingar den 24 maj, det är helt sjukt, vi som ändå hoppar regelbundet :P Men Elvi o jag har ju faktiskt varit upptagna båda två i två veckor =)
Det är sjukt skönt ute nu! Så jag passade på o sätta mig ute med datorn ( nu när jag har en bärbar xD )
 Sitter och lyssnar på Gabriella Song också, så det gör så att det blir ännu mysigare och behagligare.
Nehe, nu ska jag sluta skriva =) 
Hejdå på er (ni som läser)

Kram


RSS 2.0