Födelsedag!

Som rubriken lyder, jag fyllde år igår :) Hela 17 år. Börjar känna lite press att jag om endast 1 år fyller 18. Jag vill inte. Menmen.

Firades igårkväll med god mat och väldigt bra presenter. Senare på kvällen stack Elvira och jag ner på kulturnatten och gick omkring lite, men vi hade missat en hel del. Vi var lite för sena. 
Men vi åkte hem igen och tittade på Gilmore Girls istället. Mysigt!

Elvi har blivit behandlad med ultraljud av Yvonne och Elvi har även fått börja med Glukosamin. Yvonne kommer tillbaka på onsdag igen. Så tills dess ska Elvi och jag bara vara i skogen och ta det lite lugnare (endast trav och skritt)

Ikväll ska jag försöka hinna lägga in bilderna från Rhodos och lägga ut några här.
   


18 September

ojoj, svårt att komma på vad man ska skriva. Men allt rullar på, tiden går fort. Snart är det vinter.... usch! Men jag tar en dag i taget faktiskt, det är både bra och dåligt ska jag säga er.

I fredags så var det stallfest :) Det var hur trevligt som helst.
I fredags ramlade jag även av en häst på hageby när vi skulle hoppa, haha. Det var det så kallade sista hoppet då, vilket man aldrig ska ta. Det var först 3 studs sen ett galoppsprång och sedan ett räcke. Räcket hade då Cicci höjt upp så det låg på 1m. Vi kommer in i lite dålig fart så hästen räcker inte över, hon ångrar sig i luften och ställer när benen igen medans jag fortsatte framåt. Jaja, men det jag bra med båda två. Jag var skapligt mörbultad igår kan jag säga. 
Har även lyckats komma med i tidningen EXTRA, haha. 

Igår tog Elvi och jag våra första galoppsteg! Så underbart det var och hon kändes superfräsch. 
Idag tog vi oss en skrittur i blåsten. På onsdag kommer Yvonne och ska kolla igenom Elvi.

Nej, nu ska jag fortsätta med det jag gjorde :) 
 


8 September

Ojoj, har inte blivit speciellt mycket skrivande. Men jag har inte haft tid eller lust och så får det vara ibland. Lovade ju även bilder från Rhodos, men det får vänta. Har inte ens lagt in bilderna på datorn än.

Vad händer och fötter då? Jo, med Elvi går det framåt. Vi har nu börjat trava en hel del och det går jättebra och hon sköter sig mycket bra. Min fina fina underbara häst!

Idag så har jag hopptränat Kristinas häst Minor och han skötte sig galant. Det var bara jag som var lite ringrostig. Men vad svårt det är att hoppa unghästar!

Har även hamnat på en ny praktikplats för detta år. Elin Stigell heter hon och hon är unghästutbildare, men hon tar även emot äldre hästar. Trivs jättebra verkligen. Hon är väldigt trevlig och hon är mån om att jag ska lära mig mycket. Det känns även bra att få komma tillbaka till skolan konstigt nog. Men veckorna kommer se ut såhär- Måndag och tisdag är det skoldagar, onsdag är det specialidrott, torsdagar är det praktik och fredagar är det en vanlig ridskoledag. Så det är alltså bara två stycken dagar i skolan.

I helgen sticker jag till Hammarö tillsammans med Trissan, Lotta och Kjell. Trissan har ju nämligen kvalat deras 4:a åring till 4:a årschampionatet, så semifinalen (tror jag) går i Hammarö, det är deras egna uppfödning ska jag tillägga! Sticker på lördag morgon. Jag kommer bo hos pappa i Karlstad (det är ju nära till hammarö)

Yes, nu har ni fått lite uppdatering. Får se när bilderna kommer upp från Rhodos, men i helgen blir det inte ;)

Idag så fick Lady Space lämna jordelivet och hon vandrar nu på de evigt gröna ängarna tillsammans med de andra hästarna, Molly, Blackie, Davina är några av de som hälsade henne välkommen idag. En stor kram till Jenny som tog ett tufft beslut idag <3

Med denna mindre roliga nyhet så säger jag godnatt....


RSS 2.0