Lotta Björe!

Igår så åkte jag och Elvi till Hageby för att träna för Lotta Björe med klassen. Jag åkte dit med tanken att vi är med på vad Elvi orkar och så går det som det går. Elvi var så sjukt fin, lite långsam i tassarna ibland, men det kommer bli bättre ju mer muskler hon får. Vi travhoppade en hel del och Elvi hoppade och såg tag i hindret hur bra som helst. Hon tyckte verkligen det var jätteroligt. Men vi var med på alltihopa och hon var inte ens svettig när vi var klara. Jag är en mycket stolt hästägare!
Lotta sa massa bra saker och alltihop ska jag ta med mig till vår vardagsridning (framförallt hoppningen) Övningen vi gjorde igår var också vädligt bra och den och liknande övningar kommer jag rida med Elvi för att stärka henne.

Jag har aldrig tränat för henne innan med Elvi och jag hoppas att jag kommer få göra det fler gånger i mitt liv.
Det var toppen kul!
Här kommer några bilder:



Vill tacka Elvira för hon är bäst! Min häst med för den delen!

 


22 Oktober

Är lite lantbo igen :) Så bor hos Lotta igen. Har precis varit nere i stora stallet och fodrat och även i lilla stallet här uppe, så nu är alla hästarna nattade.

Nu måste jag ta upp något väldigt roligt, eller för mig ialf. Igår så dressyrtränade jag och Elvi för Agge och det för första gången. Det var verkligen hur kul som helst och Elvi var så himla positiv och var en arbetsmyra som vanligt. Agge passar Elvi och mig perfekt. Så jag ser fram emot nästa gång!
Jag satt med ett leende på läpparna hela tiden och kunde nästan börja gråta för att Elvi gick så bra och för att det var så roligt när Agge sa massa bra saker och var så positiv.

Idag tog vi oss en tur i skogen, men efter en bit kände jag att vi var tvungna att vända för att det var alldeles för geggigt och sankit. Usch, det är obehagligt när det är så. Men Elvi var duktig.

Nej, nu ska jag ta kväller.


18 Oktober

Här sitter man och skriver en höstig kväll och är sjuk. Inget vidare. Men min häst förgyller mina dagar, så sjukheten försvinner ett tag. Men idag har jag inte mått speciellt bra måste jag erkänna. Men det var bara att bita i det sura äpplet så att säga.

Elvi har nu fått sin sista ultraljudbehandling, så nu är det bara att köra vidare. Igår travade vi över lite bommar och det gick kanoners. 
Vi börjar så smått komma tillbaka nu!

Imorgon så ska jag åka till jönköping på Elmia mässa, med skolan. Ska bli roligt faktiskt. Om man bortser att vi åker 7.00 imorgonbitti och kommer hem 19.00 imorgon kväll. Men även här är det bara att bita i det sura äpplet. 
Annars flyter veckorna på tycker jag. 
I söndags hade vi våra årliga hemmatävlingar. Det gick väldigt bra med allt. Jag var även med och hoppade, fast inte på Elvi utan på Minor (hästen jag hopptränar åt Kristina 1 gång/veckan) Han är en liten bebis på 4 år. Vi var med och hoppade 40 cm. Han var väldigt duktig och rädd för våra nya hinder ;) Vi kom runt med 0 fel och därmed en rosett. Tror Kristina var stoltast av oss alla!

Nu har jag även kommit så långt att jag lagt in bilderna från Rhodos till datan, så ett steg på vägen är jag. Snart så!

Nej, nu ska jag dra mig. 


 


Lantbo

Jag och Elvira ska bo hos Lotta i veckan, för Lotta har stuckit till Flyinge med sin 3-åring Callie :) Så då ska vi ta hand om hus o stall.
Kommer skriva ett lite längre inlägg med allt som händer senare :)

RSS 2.0