30 Juni

Ännu spelar syrsor
till vindarnas sus
Ännu rullar kulorna
på skolgårdens grus
Och än strålar solen
på brunbrända ben
Ännu ruvar fåglarna
fast timmen är sen

Det finns tid till försoning
innan dagen är förbi
För jag tror, jag tror på friheten
jag lever i
Och är det inte verklighet
så drömmer jag

Sol, vind och vatten är
det bästa som jag vet
men det är på dig jag
tänker i hemlighet
Sol, vind och vatten
höga berg och djupa hav
Det, är mina drömmar vävda av

Jag vill veta vägen
till herdarnas hus
Jag behöver att omges
av en ledstjärnas ljus
Det skymmer vid sion
och natten blir sval
Men än doftar blommorna
i skuggornas dal

Det finns tid till försoning
innan natten slagit ut
För jag tror, jag tror att livet
får ett lyckligt slut
Och är det inte verklighet
så drömmer jag

Sol, vind och vatten är
det bästa som jag vet
men det är på dig jag
tänker i hemlighet
Sol, vind och vatten
höga berg och djupa hav
Det är mina drömmar vävda av

Sol, vind och vatten
höga berg och djupa hav
Det är mina drömmar vävda av
Mm, Ja, det är mina drömmar vävda av     <333


29 Juni

Hejsan!
Måste ju bara berätta den goda nyheten att jag har fått en bärbar dator!! =)  Men det sämsta är att vi måste lämna tillbaka den för att o knappen inte funkar som den ska, det kanske ser ut som den funkar nu, men när man trycker på o knappen så blir det så här oooooooooooooooooooooooo haha xD  sen funkar inte kolonknappen heller. så det blir att lämna tillbaka den idag o få en ny. Jag fick den lixom igår. menmen.....
Men allt är jättetomt, jag känner mig inte hel, kanske låter jättetöntigt,men så är det. Det är verkligen tomt utan konfan. Alla är saknade om man säger så <3
Vill tillbaka.....  Men vi ska ju fixa massa återträffar!! tex. som på onsdag så ska vi åka o bada i lillsjön =) Det ska bli kul.
Haha, det är lite roligt, vi träffas ändast tre dygn ifrån varann, vi är verkligen en stor familj =)
Japp, det kommer nog stå lite om konfan om man säger så ;D
Idag sa jag också ringa om det där sommar jobbet på Ringstadgård. O så får jag hoppas att det kan bli några dagar jobb ialf =)  (jag ska plocka joooordgubbar) hahah xD nu blev det sådär men O igen...
Nu ska jag gå hejdå

Kram

27 Juni

Hej!
Nu är man konfirmerad!!  =)  Om man säger så här så va det en upplevelse man inte kommer att glömma..
Hela lägret har varit underbart, att få träffa alla människor som va med på lägret, alla ledare och djur. Vi har verkligen varit som en stor familj, så som jag tjöt idag, o så som alla tjöt, så är det nog ett bevis på att vi verkligen är det. Idag så ville vi verkligen inte skiljas från varann, vi saknar varann redan.
Det är verkligen en upplevelse man aldrig man kommer att glömma och jag tror jag pratar för oss alla som varit med på lägret. 
redan nu är det tomt, bara att veta att man inte ska tillbaka, att det är slut. Även om vi kommer ha återträffar, så kommer inte det att var samma sak. Men vi kommer ändå alltid att vara vår stora familj =D Hihi.
Vi har haft det underbart, det går inte att skriva för att vi har gjort och upplevt så mkt tsm. Men en sak som jag tror många är stolta över, är att nästan alla vågade sig upp på kolmårdens höghöjdsbana på 5 meter!! ;D Väldigt stolt är jag ialf!! Att man vågade sig upp asså!, det är ju sjukt. Hahaha x)
Sen har vi ju varit mkt hos djuren, vi har haft morronstall o mkt mer.
Kul har vi haft!!!!

Kram på er

12 Juni

HejHej!
Nu har man slutat skolan! Det är så skönt ,men man fick ju se några nior med tårar =(  Det kommer kännas jättekonstigt att va äldst i höst. Vi ska fan bli nior, haha det kanske inte låter så stort men för mig är det ju det.. Det ska bli läskigt, att liksom ha nationellaprov osv. creepy! haha.
Menmen, är jättenöjd med mina betyg o jag fick MVG i hemkunskap! =) o sen har jag höjt mig i nästan alla ämnen från G till VG så det är jag jätteglad över! jag har även MVG i NO och Teknik. =D känner migväldigt duktig.
 Men nu ska jag dra.

kram

11 Juni

Hej =D
Sista dagen i skolan! det ska bli så otroligt skönt att bara få vara nu i nån månad.. o slippa tänka.
Nu ska vi straxt utse en vinnare i våran tårttävling vi ska ha. vi har gjort en gitarr, som faktiskt blev ganska snygg. Men det måste ju ha varit för att jag o miranda va med <3 hehe.
På söndag åker ju Elvi iväg på bete i två veckor o ajg ska på konfaläger =) Det ska bli kul..
Så kommer nog inte hinna skriva så mkt innan jag åker iväg. Men det är nog inte så många som kommer att drabbas av det xD haha.
Men ha en skön sommar =)

Måste ju bara gratulera min vänElvira som tagit körkort!!


kram

7 Juni

Tjosan!
Sitter hos Trissan =) hon håller på att färga håret på mig. O det ska nog bli bra =)
Har ju varit på läger i helgen, kom hem kl 1. Det har varit jättebra faktiskt och kul!  så längtar redan till den 15/6, då vi ska dit igen, fast då ska vi vara där i 5 dagar =) så det ska bli roligt. vi har fått gjort massa roliga saker. Typ som idag på morgonen fick vi gå upp o ha "morronjour" typ, o då fick vi mocka hos djuren o hålla på med dom,  det var jättemysigt.
o på kvällarna har vi varit i kyrkan o då har kyrkan varit fylld med ljus, enbart ljus inga andra lampor o då hr vi suttit där bland ljusen o haft mysigt. sen har vi varit massa i djurparken såklart!
Elvi är bra nu, skrittade henne i typ 15 min idag, o det kändes bra.
Nu är det bara 1 vecka kvar i skolan!!!! gud va skönt o jag har ingenting kvar att göra så det är slapp som gäller på hög nivå!! sen har vi sommarlov i två månader o tre veckor, det är otroligt sjukt vad fort det går.
 men skriver imorn säkert.

kram


4 Juni

Tja!
Sitter hemma o skriver nu för en gångs skull ;P Lyssnar på lite Twilight låtar <3 hehe.
Igår när jag kom till stallet o skulle rida så märker jag att Elvi är halt =(  inte alls kul, hon haltade ganska mycket i traven, men ingenting i skritten. Hon var inte varm eller svullen ngnstans, tyckte jag var jätte konstigt o sjävlklart så skenar ju tankarna iväg att det kan vara ngt jätteallvarligt. jag var i stallet jättelänge, o så tryckte jag på olika ställen, men ingen reaktion ngnstans. men sen så hittade jag det. Hon har sträckt sig, så antagligen har hpn halkat i hagen för att det har varit så halt. Så idag när jag var ute o skulle springa med henne så markerade hon nästan ingenting, så det är jätteskönt.
Nu kan jag ialf sova gott =) Har varit så orolig...  Så ja kan nog börja rida nästa vecka igen =)  Elvi blev så ledsen när jag lämnade henne inne, hon verkligen tittade på mig jätteledsen för att hon inte fick gå ut igen o käka gräs. Men förhoppningsvis får hon gå ut imorn igen (i stora hagen, nu står hon i gödselhagen)
Imorn så sticker jag och Linn till läger på kolmården! =) Det ska bli lite smått kul.  ska vara där fre-sön.
Så nu kommer jag nog inte skriva mer förens på måndag eller ngt.
SNART ÄR DET SOMMARLOV!!!! 12/6-09      sen har jag räknat ut att det är 3 månader kvar tills jag börjar 9:an. Jag börjar bli stor nu!! hehe :P

kram

RSS 2.0