31 Oktober

Idag är det lördag, men det kanske folk redan visste? Men jag ville bara berätta det. Idag började min dag redan kl halv 7 i morse. Jag hade utsläpp med Linnea, så jag var i redan vid halv 8. Släppte ut alla hästarna, la in middags hö, sopa och mocka åt Elvi och Filly (gjorde allt annat också, såklart) Jag och Linnea satt i klubbrummet med katterna, då Linnea säger.
Linnea till katterna: Det går en mask utanför mitt skåp som ni kan få äta om ni vill.
Jag: Men Linnea, maskar går väl inte? Dom krälar väl?
Hahaha, så sött.
Sen Kom hovslagaren till Elvi och några fler. Skönt att hon fick nya skor. Sen blev det en mysig tur i skogen.
Åkte hem, så nu ska mamma färga håret på mig.
Igår va jag även på stan med mamma, jag köpte en kofta på gina + ett par leggins =)
Imorn ska jag upp vid 4... orka... menmen, är man snäll så är man väl snäll?



.

Asså, det är så hemskt, att man kan drabbas av detta. Jag sitter och tittat på tv3 där det är bröstcancer gala.
Det är en man, som förlorat sin fru, liksom hans vän, och hans ena dotter i bröstcancer. Även han andra dotter drabbades av cancern. Att hela hans familj drabbades varav en överlevde. :`(  Det är så hemskt, att det inte går att beskriva alltså!


29 Oktober

Känslolös

Stallet idag, mys. Tog det väldigt lugnt idag, sen skrittade jag ut en sväng, tog rundan mellan hagarna.  Elvi blev jätterädd för ett par rådjur som kom, så hon fick panik och mer än hoppade åt sidan, hon flög åt sidan. Så jag ramlade av, hon tittade på mig ledsen men chokad, men jag klappade henne och sa att det inte gjorde ngt. Min lilla ängel, men nu var problemet att jag skulle ta mig upp igen (eftersom jag inte hade ngn sadel) men i hagen finns ju stenar, så det var ju tur det.
Jag har ont i nacken efter avramlingen, men inte så att jag inte kan röra den som tur är, sen kommer jag nog få ett blåmärke på låret. Hihi, min häst är världens sötaste. 
Sen så har jag och Linnea disskuterat vad jag och Elvi ska klä ut oss till den 7 nov, och vi har kommit på några idéer. Vilket jag inte kommer säga nu.  Det får ni veta nästa helg.
Nej, nu ska jag läsa. Avslutar med ngn bild på min Ängel.

 

söt eller söt?

Har man världens sötaste häst eller har man? <3 Det är så kul att se, för Elvi och Blomman är verkligen jättebra kompisar. Jag har aldrig sett Elvi vara så nära ett annant sto förut som hon är med Blomman :D Dom är så söta när dom går där i hagen.  Hihi, söt!



28 Oktober

Bara en liten uppdatering idag.

 

Hopptränade idag! Gick bra. I början hade jag inte riktigt hittat känslan, för jag har inte hoppat ordentligt sen våra tvälinar (A) Men sen när vi skulle hoppa bana så gick det jättebra! Hon var superfin i varenda språng!
Så i helgen så ska Lotta hjälpa mig med att hoppa lite studds mm, då ska även Viran kanske filma mig o Elvi =)


27 Oktober

Idag har dagen varit en berg och dalbana för mig. På morgonen fick jag världens blodtrycksfall.
Väldigt läskigt måste jag säga. Sen när jag kom till stallet var jag väldigt glad, jag och Linnea hade
väldigt kul måste jag säga. Sen helt plötsligt, från ingenstans så gick berg och dalbanan ner, väldigt ner. Jag kan inte göra så mycket åt saken, bara att fortsätta, och bara hålla tummarna för att den gå upp igen.
Ïalf, idag så möttes jag av en lerig ängel (a) <3 Men det gör inget, det är bara mysigt att stå och borsta. Sen red jag ut med Linnea och Fia. Det var en trevlig runda, även om jag hade min sluttande berg och dalbana. Var skönt att komma ut i friska luften.

Min skitiga häst (a)



Linnea (när vi hade väldigt roligt)  


...

Måste bara skriva av mig!
Jag blir så trött på vissa folk ibland, jag brukar ändå vara en person som skiter i det mesta.
Men nu kan jag inte det.. Det har gått lite långt.
... om jag skulle skriva ngt opassande så ber jag om ursäkt redan nu, men jag står för vad jag säger och kan säga det!
Asså, folk som skyller ifrån sig... ackack. ska vi inte tala om.
Men jag ska vara tyst, så jag inte säger ngt opassande. Men ibland blir man så frustrerad, att det inte går att hålla igen!
Att vissa inte bara kan sköta sitt....
Menmen, tack, nu mår jag lite bättre. Inte för att jag skrev så mkt, men lite ialf...
vill bara SKRIKA!!!!!!!!!!!!!!!!! fanfanfanfanfanfanfanfanfanfan...................................

Tur att min Ängel finns. Vad hade jag gjort utan henne? Ingenting! Hon betyder så sjukt, otroligt mycket för mig så det inte sant. Hon är en Ängel utan vingar som kommit för att göra mig hel. 

Du gör mig hel.

  


26 Oktober

Nu har man varit och klappat vargar. Det var en häftig upplevelse!
Dom var väldigt mysiga måste jag säga. Jättefina är dom ju!
Vi fick gå in till den "unga" flocken. 
Nu kommer lite bilder ist =)


25 Oktober

Nu är tiden inställd på vintertid igen. det kändes som igår.

Fredag: Skola, som vanligt. Hade en riktigt bra dag. Fick reda på mittermins betyg i matte, eller vad man ska säga och jag är supersupersupersuper glad. Sen åkte jag till stallet red galoppvägarna med Johanna det va trevligt. Sen så åkte jag hem, satte på Finding Neverland. Den filmen är så sjukt bra! jag satt och tjöt jättemkt. Det va skönt att få ut lite tårar. Sen va jag ful och åt kebab.

Lördag: Gick upp kl  halv 9, åt frukost. Sen gjorde jag iordning mig sen hämtade jag Johanna sen åkte vi till stallet, då det va dressyrtävlingar hos oss. Så jag och Johanna va vid "insläppet" Det va slut vid 2- halv 3. Efter det så red jag dressyr på min ängel som var huuur underbar som helst.  Hon gick som en klocka! Hon var jättefin, hon jobbade massor med ryggen och trampade under sig jättemkt. Sen åkte jag hem åt och sen va det bara ut att fodra alla hästar.

Söndag: Vaknade vid halv 11 (sommartid) halv tio (vintertid) Sen åt jag frukost, latade mig lite, sen åkte jag till stallet och har varit där tills nu. Nu tittar jag på one tree hill!

Imorn så ska jag klappa vargar med konfan :D Uppdaterar imorn =)  


23 Oktober

Japp, nu är det höstlov. Så underbart skönt att vila upp sig nu efter ett par veckor med massa
slit och jobb.
Jag måste säga att jag är stolt över mig själv, jag har aldrig sagt det till mig själv förr.
Matten är jag extremt nöjd med! Hihi  Yees, det måste hålla i sig.
Och allt annat känns väldigt bra med!
Igår va det Ullared som gällde, det va skönt att komma bort och få shoppa! Jag handlade kläder, lite hästsaker osv. Mamma har bokat rum/stuga i Ullared så vi ska dit runt den 20 november igen :D
Kulkulkul.
Det känns som mitt liv är bra just nu!
På Måndag är det Konfaträff, vi ska klappa vargar! Längtar.
Så puss på allt det just nu. och en extra puss på min ängel till häst.

I skolan idag på efm, va det riktigt kul! Lousi va riktigt trög! hahah.
Louis: vad betyder det här? (hon sa ngt på franska)
Sara: Jag vet inte.
Louis: Men säg då!
Sara: jag vet inte!
Efter några minuter tjafs så säger
Sara: Men det betyder ju jag vet inte!!
och louis blir väldigt häpen och börjar skratta så hon gråter x)
haha, det va kul.
Nej, nu ska jag åka till stallet.





20 Oktober

Japp, idag har det varit en bra dag.

Stallet på efm. hade insläpp sen red jag ut med Linnea och Elvira, mys. Sen satt jag och pratade med Linnea i mer än en timma, skönt.

Snart är det Ullared :D  Jag har inte skrivit en lista eller något, såhär oförberedd har jag alldrig varit när jag ska till Ullared x)  


19 Oktober

Japp, nu är det måndag igen.  Nu börjar veckan om igen, måndagtisdagonsdagtorsdagfredaglördagsöndag, så går veckorna, om och om igen. Vissa dagar är bättre än andra.

Idag har dagen varit helt ok, den blev mycket bättre när jag kom till stallet, jag borstade väldigt länge på min älskade häst. Nu ska jag duscha och sen blir det sängen. Sköönt måste ha krafter kvar veckan innan höstlovet. Nej, nu ska jag masa mig till duschen.

 


Bilder från idag :D DOM ÄR SÅ FINA:D TACK JENNIFER!!!!!!!!





18 Oktober

Såå skönt med helg.  Det har varit jättebehövligt.

Fredag:  Det var en lugn dag/kväll.  var i stallet, som vanligt så kommer jag inte ihåg vad jag gör på fredagarna.

Lördag: Mjo, vaknade vid 8.15, kanske inte så jätteskönt, men det var en lugn morgon. Låg kvar i sängen länge. Sen blev det stallet, jag red Casper och Linnea red Jerry. Sen blev det att rida Elvi. Åkte sedan hem från stallet vid halv 7, åt god mat sen lite godis, sen blev det att åka tillbaka till stallet för att ge alla hungriga hästar mat.

Söndag: Blev väckt vid 8.00, då vi skulle åka och äta Hotelfrukost (gott). Efter det, så blev det att gå o lägga sig i sängen igen, blev att ligga och titta på Gilmore Girls (väldigt bra). Låg i sängen till 12.30 då åt jag lunch (vilket var gott det med). Sen åkte jag till stallet vid 13.30 och då fixade jag allt, för, efter det så skulle jag och Jennifer ta höstbilder på Elvi och Selma. Bilderna blev väldigt fina (lägger upp i inlägget). Ja, sen red jag ut med Trissan, sen gick jag upp till hennes för att titta på två avsnitt av One Tree Hill (vilket var jättebra) Jag grät av både glädje och ledsenhet, älska det programmet. Nu sitter jag här.

Imorgon är det skola, vet inte vad jag ska tycka om det, hade kunnat vara en dag till med helg, men snart är det ju höstlov! Så jätteskönt, det är behövligt och på torsdag bär det av till Ullared. Då har jag något att se fram emot hela veckan.

  


16 Oktober

Nu har Tess varit underbar igen och fixat bilden :D Den blev underbart fin!
Tack Tess!

Gud vad veckorna bara flyger fram nu, dom går sjukt fort.
Det är nästa vecka sen är det höstlov!Det är väl behövligt om man säger så.
Men nu är det fredag, då är man glad!
Idag hade vi lab på efm. det va sjukt kul! 
Vi fick göra mikroprepp (eller vad det heter) det va jättecoolt att kolla på sitt eget hårstrå i mikroskop, och sen fick vi kolla på "saker" från tungan, jättehäftigt, min lärare kunde se vad jag ätit! x) Så min fredag har varit jättebra än så länge, men den blir nog bättre då jag kommit till stallet :D



15 Oktober. hoppträning

 Hoppträningen va bra, men nästa gång hoppas vi på mer ljus!
Vi hoppade bana med kryss, så att hästarna skulle känna sig trygga för att det var mörkt, men det är jättebra träning att ha kontroll över hästen hela tiden osv. Så det gick bra =)
Men somsagt, mer LJUS :D
Och tränaren verkade jättebra.




Skolfoto

Jaha, så här ser man ut på skolfotot.   Skriver ett inlägg sen för att säga hur hoppträningen gick :D


14 OKtober

Veckorna går fortare och fortare, det måste ju betyda att allt flyter på?
Men vad ska man göra då vissa dagar inte gör det?

Idag har dagen varit bra. har haft engelska på fm. och PA och SET på efm.
På SET fick vi igång världens diskussion om otrohet. Jag gillar när man verkligen får säga vad man tycker och tänker om saker och ting.
Snart blir det att åka till stall och Elvi <3

Imorgon ska jag träna för Björn Svensson på Lilla Hageby =) Det ser jag verkligen fram emot!
Uppdaterar imorn hur det gick!




MIN BARA MIN <3


13 oktober

 Bad, bad day.
(inte i stallet)
Alla har dagar då man bara vill lägga sig ner o bara blunda för en sekund eller två. Men vad ska man göra när allt bara blir svart?
Vad ska man göra då allt är svart hela tiden?
Går det bara över? Eller måste man göra något?
Svaret lär jag nog aldrig få reda på, eller?


Elvi<3 

Träningstävling 7 November

Nu ska jag göra lite reklam




 

Halloween hoppning, på lillgården i Vånga
den 7 november, i lillgårdens ridhus.

Clera round - valfri höjd Rosett till alla startande i alla klasser.
80kr

LD - för C-ponny 70 cm
hederspris till dom tre placerande + rosett
snabbast fel fria vinner.
100 kr

LD - för D-ponny 80 cm
hederspris till dom tre placerande + rosett
snabbast felfria vinner.
100 kr

LD - för stor häst 90 cm
hederspris till dom tre placerande + rosett
snabbast felfria vinner
100 kr


Diplom samt mindre pris till den bästa halloween klädseln, som bästa ryttare valt att ha denna dag.
Enbart en kan vinna detta pris, och de kommer röstas fram av publiken.


Anmälan sker per telefon till
Erika på 076-3208501 eller Madelene på 076-1738019

Sista anmälnings dag är 31 oktober.
Hjärtligt välkomna.

PS: ha gärna med er jämna pengar, när ni ska betala start avgiften osv! :)
så är vi tacksamma.


12 Oktober

Hej, jag kunde inte skriva ett inlägg igår, mitt internet funkade inte.
Men nu gör jag ju det;)
sitter i skolan, har precis haft lunch och har nu paus (som vi säger)
I efm. har jag musik och projektarbete, vilket är jätteskönt att ha, jag är klar med alla A-uppgifter och ska börja med C-uppgifter.
Vi ska också få gymnasiekataloger av något slag, det är jätteskönt att få så mycket info som möjligt, så man vet att man väljer det rätta för en själv.
Men jag har lite tankar om vad och vart jag vill gå.

Nu lite uppdatering om helgen:
Fredag:   Kommer inte ihåg vad jag gjort, men jag antar att jag tog det lilla lugna. Va i stallet och sen åt tacos på kvällen och godis.

Lördag: Sov till typ 10, tittade på tv, sen upp o åt frukost. Sen städade jag mitt rum, efter det är sväng till stallet. Följde även med min moster till hennes jobb där vi badade, jätteskönt!  Efter vi badat så åkte jag och kvällsfodrade alla hungriga hästar.

Söndag: Gick upp kl 8, åkte till stallet vid 9, då jag skulle med Trissan och Lotta till Motala. Kjell och Linnea va med också! Det gick super för båda! Vi kom hem vid halv 8 på kvällen då va det att rida Elvi, vilket gick super!

Det va min helg, den kunde ju varit längre.
Jaha. nu funkar det inte att ladda upp en bild, men får väl bli en senare =) 

Ha det bra!
 


Glad

Jag måste bara säga en sak till många. Jag blir så himla glad när det går bra för andra. Tex. idag när det gick superbra för Linda och Moose och Kicki och chau. Det är så himla kul!!!! GRATTIS TILL ER. Och så blir jag ju självklart glad när det går bra för Elvi och mig med ;)
Så, var bara tvungen att säga det :D  Och det kommer från hjärtat!




10 Oktober. Kväll

Nu är jag hemkommer från stallet.
Elvi är verkligen sjukt duktig nu!   Hon är i sin bästa form!  puss på henne.
snart ska jag åka o bada med moster, kusiner och bror på mosters jobb, det ska bli skönt att bada eftersom det inte blev mkt till bad i somras.  Efter det blir det att åka o fodra alla hästarna i stallet.
Imorn blir det att gå upp vid 7 då jag ska åka till stallet vid 8, ska med Trissan och Lotta till Motala.
jag måste säga att jag är glad över att kunna tycka att det är kul att blogga ordentligt, nu när jag fått en sådan fin design!





Bild

Nu har jag lärt mig att ladda upp bilder också ;) tack Tess :D       

Måste ju bara testa nu när jag vet hur man gör ;) haha

10 Oktober

Nu har man fått tillbaka lusten med att blogga lite ordentligare igen.
För att Tess har hjälpt mig med min header :D
Så ett väääldigt stoort TACK till henne :D
Skriver ett inlägg imorn =) uppdatera lite om helgen.

9 oktbober

Bara för att det är... FREDAG idag! 
Bara för att jag vill ha.... SOMMAR!
Bara för att jag vill till.... STALLET!

Gårdagen va trevlig, Elvira hade hand om min lilla pålle. Så jag gick o såg Drag Me To Hell och sen åkte jag till Linköping senare på kvällen för att titta på Gustav (virans kille) när hans band spelade. Dom va sjuktbra!! :D
Jag kom hem vid halv 12 ca. Fick ta taxi hem för mamma ville inte att jag skulle gå själv hem, o jag hade tittat fel på bussen, bussen gick bara till söder, så fick bli taxi  ;)


5 oktober

Nu är det inte lika länge mellan inläggen.
Måste säga att jag är stolt över mig själv idag, jag har tankat själv.
Kanske inte mycket att vara stolt över, men jag är faktiskt det..:P
Mina dagar flyter på somvanligt.
Idag har varit en bra dag,  jag har även varit glad i skolan idag, det känns skönt att vara en glad jag igen. Nu måste det bara hålla i sig.
Det är somvanligt underbart i stallet.
Nu har ni ju fått lite uppdatering.

2 Oktober

Dålig uppdatering igen....

Idag har varit en svart dag.  Allt har varit helt svart i mina ögon.
Kände att jag ville åka tillbaka till tiden med konfirmationen, det är nog ingen som fattar hur mycket det har betytt för mig.
Det ändrade mig som person, till en person som jag vill vara, jag vill inte vara gamla jag..
Jag vill kunna vara den personen hela tiden, vilket jag inte är.
Det är därför jag har svarta dagar. Jag ska försöka, men går det?
Skönt att jag har min älskade mamma.
satt på matten förut o grät några tårar, skönt att ingen va där.

Åkte hem efter skolan, skönt. Sen blev det att sitta och prata lite med mamma, sen belv det åkning till stallet.

En underbar ridtur, med en underbar häst.



RSS 2.0