25 Januari

idag blev det ridning i ridhuset och det var exakt vad Elvi behövde! Det blev mest bara att rida i alla gångarter på volt och fyrkantspår och lite skänkelvikning åt båda håll, inte så mycket mer eftersom hon blir lite ofokuserad när hon är pigg. Så idag var det mest ett pass för att bli av med all energi.
Jag är nöjd med henne idag, var fin.

Har dragit på mig en liten förkylning och de hoppas jag går över lika snabbt som den kom.
Idag på ridskolan så fick jag rida en ny storhäst och herregud vad mycket häst det var att rida. Blev helt dyngsvett. Men när hon väl släppte och bärde sig själv, så var hon riktigt trevlig och rolig. Så jag hoppas att jag får rida henne mer och så jag kan få den känslan hela passet. 

I helgen ska jag ta med mig kameran ut till stallet och ta lite nya bilder. Kameran har fått lagts lite på sidan ett tag nu, men ska bli ändring på det nu! Jag älskar ju att fota!
 


24 Januari

Månaden börjar gå mot sitt slut och så snart är det februari, tänka sig. Bara man är i februari så går det bara fortare och snart är det vår igen!

Idag har Elvi fått nya skor av den bästa hovslagaren. Tog en tur i skogen nu på em och hon var helt fruktansvärd. Hon var pigg och bara drog och hon var överallt och ingenstans, var nog mer i luften än marken. Haha, sikken häst jag har! Menmen, så kan det vara ibland. Alla kan inte ha bra dagar varje dag. Men det var så chokande eftersom vi inte har haft ngn sådan här dag på vääääldigt länge, säkerligen mer än 1 år sedan. 
Men nu behöver vi ju inte ha en sådan här dålig dag på 1 år till ;) 

Imorgon blir det förhoppningsvis ridhuset och då ska hon få bli av med lite energi.
 


20 Januari 2012

Vilka skriverier det har blivit efter idrottsgalan, helt otroligt. Rolf Göran var en värdig vinnare, punkt slut!

Idag så red jag över till ridhuset med Elvi. Hon var fin men väldigt pigg!
Imorgon så blir det ridhuset igen tror jag. Ska antagligen hoppa lite :)

Ponnyakuten har även börjat igen och det programet tröttnar man aldrig på, så nu längtar jag till söndag då nästa program kommer ut på svt play.
Nu sitter jag faktiskt och tittar på Wild kids, haha! Men ska väl sätta på någon film senare.

Ha en bra fredagkväll.


Jerringpriset!

Ett stort stort Grattis till guden Rolf Göran Bengtsson som fick jerringpriset igår!
Han är värd det så det bara sjunger om det!


Från Falsterbo i somras


14 Januari

Har haft en riktigt bra dag idag! Jag och Elvi följde med Trissan till ridhuset idag för dom skulle hoppa lite idag, så då passade jag på att följa med. Lotta skulle även komma och hjälpa Trissan och då så hänkade vi på. Det gick så otroligt bra att hoppa idag att ni anar inte!! Elvi var taggad till max och ville bara mer, ibland lite föör mycket. Men det var super kul att få hoppa lite mer ordentligt igen och det var ömsesidigt.

Nej nu ska jag göra annat..

4 Januari 2012

Har totalt glömt bort att blogga. Har haft lite för mig de senaste dagarna.
I måndags och i tisdags så jobbade jag hos CC och då har jag kommit hem sent och gjort massa annat. Igår så var jag även med Trissan och hade lite filmkväll.

Idag så är det storm här i norrköping, så då bestämde jag mig för att rida över till ridhuset med Elvi. I slutändan fick jag sällskap av Jessica.
Elvi gick riktigt bra idag och jag fick en bra känsla. Så det var roligt. Tog i slutet fram ett litet sockerbitshinder och galopperade över några gånger i båda varv på volten.

Imorgon blir det skogen på morgonen, för på em så åker jag till pappa och stannar där tills på söndag. Så Elvi får vila i två dagar och det förtjänar hon, för hon har inte vilat på länge.

Nej, nu ska jag dra mig.


RSS 2.0