God jul!




24 December

Det är väl klart att man ska in här på självaste julafton och skriva ett litet inlägg.
 
Det är så underbart att vara hemma med min familj, men den som fattas mig är min häst som snällt fick stanna i Skåne. Men idag ska jag verkligen njuta av att vara med min tvåbenta familj här hemma!
 
Jag hoppas ni kommer få en underbar dag, för det kommer jag att få! 
God jul till er alla från mig! 
 

22 December

Sitter på tåget på väg hem till Norrköping!!
Helt sjukt vad fort tiden flugit iväg!

Idag fick jag helt underbara julklappar av min chef och hans sambo.


Kolla in dessa!!
Är så tacksam och glad!

13 December

Lucia idag och det firades med en låång arbetsdag.

Mattias är inte så jätteförstjust i julen, så jag och Elin (praktikanten) bestämde oss för att ha glitter i håret och smycka hästarna lite!





12 December

Efter 7 dagars jobb är jag idag ledig!
Ännu en gång vaknar jag kl 6 på min lediga dag, men jag tvingade mig själv att somna om efter julkalendern och vaknade kl 10. Då med ont i hela kroppen och snurrig i bollen. Det är inget bra att vara ledig känner jag!

Vi har knölfullt i alla 3 stallar nu. 35 hästar är vi nog uppe i nu... Herregud.
Men några åker hem nästa vecka. Så det är under en kort period.

Apropå nästa vecka, så får jag åka hem!!
Helt sjukt!
Jag har jobbat här nere i snart 2 månader. Jisses så tiden gått fort.

Jag fick en spännande kommentar i mitt förra inlägg och jag har ju liksom noll koll längre, så jag undrar vem denna person kan vara? Du kanske kan avslöja dig själv tids nog? :)



8 December

Snön försvann lika fort som den kom kan jag säga!
Idag har det regnat hela dagen. Så nu är det skridskobana. Men det ska bli runt 7 grader igen så det kommer nog att smälta bort under natten förhoppningsvis!

Mattias är borta och har kurs, det innebär att dagarna för mig blir lite lugnare och lite kortare. Det är lite skönt, då hinner jag ta igen mig lite och kanske är lite mer utvilad när han kommer tillbaka imorgon igen!

Stormen överlevde vi med nöd och näppe! Ojoj, trodde fönstret i mitt rum skulle blåsa in. Under natten då stormen härjade, hann det falla en hel del träd och takplattor. Soptunnorna tog sig en åktur ut på stallplanen och soporna med för den delen. Men det lugnade ner sig under gårdagen.

Ja, ska snart kvällsfodra och sedan blir det att kolla på julkalendern!



4 December

Ledig dag idag!
Hade tänkt att ta mig en rejäl sovmorgon, dp jag min varje lediga dag gått upp och släppt ut min ängel (för att jag vill)
Så idag hade jag lagt över det otroligt stora ansvaret på vår praktikant Elin från flyinge att släppa ut Elvi ;)

Vad tror ni jag gör?! Jo, jag vaknar kl 7.00
Det var den sovmorgonen det. Men jag satte på tvn lagom till julkalendern och efter det tvingade jag mig själv att somna om och vaknade då kl 9 nästa gång.

Nu sitter jag i mitt rum med ljus tända och julmusik i bakgrunden. Jag verkligen älskar julen!!


Jag såg även i min kalender att det inte är alls lång tid kvar tills jag får åka hem!! Det är bara denna vecka ut och sedan nästa vecka och veckan efter det på söndagen åker jag antagligen hem. Snacka om att tiden rusar iväg.

3 December

Hej på er!
Det var väldigt länge sen jag tittade in här!


Livet här på Hviderups i skåne flyter på. Tiden flyger iväg och snart får jag komma hem till Norrköping för ett par dagar under jul.
På jobbet så har jag det ganska jobbigt med mycket att göra, för jag får jobba för två personer. MEN, Det ska tilläggas att jag trivs väldigt bra! Jag har en otroligt bra chef och stämningen är väldigt bra mellan chef, chefens sambo och praktikanten från Flyinge.



Nu har jag fått chansen att rida på lite hästar. Men mest är jag i stallet och håller ställningarna, för det är där jag behövs mest för att allt ska flyta på ordentligt.
Det är roligt att få ta så mycket ansvar, så det passar mig perfekt!

Vi har ett 30 talet hästar och häromdagen var Mattias uppe i 18 hästar ridna! Så ni kan ju förstå att det är många hästar som Mattias har i träning!


Ja, nu fick ni en liten update ialf. Återkommer snart igen! :)


Detta är jag och Chaplin, en försäljningshäst.


Detta är jag och Janne, ännu en försäljningshäst.


Lite julfint har jag fått det på mitt rum!


Omgivningarna här på Hviderups!



RSS 2.0