27 maj

Idag är det grilltajm här på Hviderups!



Hviderups Gods

 
 
 

15 Maj

 
 
Allt eller inget, som man brukar säga. Två blogginlägg på kort tid.
 
Idag har jag och Elvi tränat för Mattias här på kvällskvisten. Det går bättre och bättre och det är roligt, för nu kan vi göra lite mer saker på träningarna för att Elvi har blivit starkare.
Nu kan jag även börja påverka ställningen i halsen på henne när vi rider olika rörelser och det har varit lite av en omöjlighet innan. Så långt har vi allt kommit.
Det blir mindre och mindre protester för att det är jobbigt från Elvi´s sida. Men dom få protester som kommer är lite jobbiga för mig som ryttare att hantera. Men vi kämpar på.
 
Har nyss varit ute och bytt täcke på min lilla häst och pussat god natt.
 
Igår så hade jag och Jessica (Mattias sambo) en liten myskväll. Vi åkte och köpte mat och sedan åkte vi hem till dom och tittade på Tv och hade det allmänt trevligt.
 
Nej, nu ska jag ta och sova. Det är ju trotts allt en dag imorgon också.
 
 

13 Maj 2014

Hur ska jag hitta tillbaka till skrivandet på denna blogg igen då.
Jag brukade ju vara så bra att låta fingrarna glida över tangentbordet och låta orden komma. Men det är på något sätt helt borta nu.
 
Ja ja, nog om det.
Förra veckan tränade jag och Elvi för Mattias och det gick faktiskt bra! Han tycker att hon blivit stadigare i formen och har en bättre framåtbjudning, allt detta på samma gång nu också.
Jag kan inte annat än att hålla med honom. Elvi går från klarhet till klarhet och jag tycker det är så roligt med tanke på att hon ändå är 15 år.
Vi jobbar lite med "passage" på vår nivå och Mattias blev lite imponerad när han  såg det på träningen.
"Nu gör hon ju faktiskt lite passage ju" var kommentaren. Så då kan jag ju faktiskt säga att jag är på god väg och har börjat rätt med passagen!
 
Vädret här nere har varit jättedåligt den senaste veckan, regnat hela tiden ungefär. Men i slutet på denna ska det bli bättre som tur är!
 
Nej, nu får det vara nog för idag, ska nu ut och säga god natt till hästarna!
 

8 Maj

Länge sen jag tittade in här!
Har ingen bra ursäkt för det heller, men tiden har liksom inte räckt till. Jag jobbar dag och natt känns det som, men nu är det ju ljust från tidig morgon till sen kväll, så det gör saker och ting mycket enklare :)
 
Men jag och Elvi lever och så får jag försöka ta tag i detta med bloggningen igen!
 
Bjuder på två bilder från i tisdags då jag passade på att fota Elvi bland det fina rosa innan det försvinner.
 
 
 

RSS 2.0