8 December

Snön försvann lika fort som den kom kan jag säga!
Idag har det regnat hela dagen. Så nu är det skridskobana. Men det ska bli runt 7 grader igen så det kommer nog att smälta bort under natten förhoppningsvis!

Mattias är borta och har kurs, det innebär att dagarna för mig blir lite lugnare och lite kortare. Det är lite skönt, då hinner jag ta igen mig lite och kanske är lite mer utvilad när han kommer tillbaka imorgon igen!

Stormen överlevde vi med nöd och näppe! Ojoj, trodde fönstret i mitt rum skulle blåsa in. Under natten då stormen härjade, hann det falla en hel del träd och takplattor. Soptunnorna tog sig en åktur ut på stallplanen och soporna med för den delen. Men det lugnade ner sig under gårdagen.

Ja, ska snart kvällsfodra och sedan blir det att kolla på julkalendern!



Kommentarer
Postat av: Vännen för länge sedan

Kul att du trivs och får jobba med det du vill =)
Det var det nog ingen som trodde att du, som en gång i tiden var så osäker, skulle ta ditt allt och bege dig långt bort och rida hästar med mycket nerv =)
Jag har sett i tävlingsresultaten hur det går för dig och Elvi och följt din blogg där ditt självförtroende vuxit under åren.
Och Elvi? Vem trodde att lilla sura Elvi skulle kunna prestera så fantastiskt som hon nu gör? När Jenny hade henne var hon just bara en travare, men se på henne nu, och se på vart du tagit henne? Hon har blivit en mycket trevlig dressyrhäst som inte korsgalopperar eller slängtravar.
En stor och varm eloge till er =)
Hälsningar från Någon från länge sedan ;)

2013-12-09 @ 21:31:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0